Serrano

 • Met de Serrano op uw serre of verandadak houdt u op een elegante wijze de warmte buiten. Door zijn uitgekiende constructie oogt de Serrano compact en robuust. Met een ruime keuze aan doekkleuren maakt u er uw persoonlijke zonwering van. Uitsluitend elektrisch bedienbaar.

  Breedte : 200 cm t/m 900 cm

  Uitval : 150 cm t/m 500 cm

  Standaardkleur
  Roomwit Ral 9001

  Bediening
  Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

  Techniek
  De robuuste onderlat herbergt een ingenieus, maar eenvoudig, spansysteem waardoor het doek optimaal gespannen blijft. Een speciaal ontworpen loopwagen op wieltjes garandeert bovendien een goed functioneren van de verandazonwering en het soepel lopen van de onderlat in de geleiders. De Serrano is koppelbaar zodat de breedte vrijwel onbeperkt is. Met behulp van de verstelbare hoekverbindingen is het zelfs mogelijk om de Serrano verticaal te laten lopen!

  Vormgeving
  De Serrano kent een schitterende eigentijdse vormgeving. De afgeronde en compacte profielen zijn helemaal van deze tijd. De warmte blijft buiten en subtiel gefilterd licht zorgt binnen voor een aangenaam decor. Een breed scala aan doekkleuren geeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke Serrano samen te stellen.

 • 000fiesta_serrano-boerderij-cam1_20111214153052908