Carré 95

 • Dit half gesloten uitvalscherm paart een moderne vormgeving met authentieke kwaliteit.  De vormgeving draagt zorg voor een goede bescherming van het doek, dat geheel opgeborgen zit in de gesloten kast.

  Standaard kleur kap en armen

  Zilver geanodiseerd
  Roomwit RAL 9001

  Bediening
  Handmatig, diverse mogelijkheden
  Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

  Volant
  Optioneel

  Techniek
  Half gesloten model
  In dit scherm gaat een moderne vormgeving gepaard met authentieke kwaliteit. De vormgeving draagt zorg voor een goede bescherming van het doek dat in opgerolde toestand geheel opgeborgen is in de gesloten kast. Als u ook nog een keuze kunt maken uit de actie uitvoering zit u voor een dubbeltje op de eerste rang.

  Vormgeving
  Alle typen uitvalschermen zijn in geanodiseerd aluminium en roomwit RAL 9001 (optie) verkrijgbaar. Tegen meerprijs is het uiteraard mogelijk om het scherm in elke gewenste RAL kleur te laten moffelen.
  Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat.
  In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.

 • carrebakopen120alu-duijvendijk-cam3_20120219105643402

  constuctie_carre-300x192