Ibiza (2-buis semicassette)

Modern vormgegeven semicassette knikarm scherm. Door speciale oploopnokken altijd een constante en perfecte sluiting.

Breedte
250 cm t/m 550 cm

Uitval
150-200-250-300 cm

Standaard kleur kap en armen
Roomwit RAL 9001

Bediening
Handmatig (oog windwerk en slingerstang)
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Volant
Optioneel

Techniek
De toegepaste knikarmen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren. De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteunen. Desgewenst zijn lange zijsteunen te bestellen. Kap en voorlijst zijn zo op elkaar afgestemd dat deze in gesloten toestand naadloos op elkaar aansluiten, zodat het doek optimaal beschermd is tegen weerinvloeden.

 

Vormgeving
De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel.
Het knikarm scherm Ibiza is synoniem voor optimaal genieten. Het perfecte uiterlijk van dit scherm in combinatie met zijn functionaliteit zorgt voor jarenlang schaduwplezier.
Door een speciaal gevormde kap in combinatie met speciaal ontwikkelde oploopnokken sluit de voorlijst altijd naadloos aan op de kap, zodat een compact geheel overblijft en het doek optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden. Al deze specificaties in combinatie met een zeer vriendelijk prijsniveau maakt het knikarm scherm Ibiza tot één van de meest gevraagde knikarm schermen.