Corfu (3-buis cassette)

 • Zelfdragend, zeer luxe en volledig gesloten cassette knikarm scherm met een maximale uitval van maar liefst 3,5 meter!

  Breedte
  250 cm t/m 650 cm

  Uitval
  200-250-300-350 cm

  Standaard kleur kap en armen
  Roomwit RAL 9001

  Bediening
  Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

  Volant
  Optioneel

  Techniek
  De toegepaste knikarmen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren. Een zware aluminium achterplaat waaraan de armen bevestigd zijn zorgt voor extra stabiliteit en de mogelijkheid om de armen dichter bij elkaar te plaatsen voor extra ondersteuning van de voorlijst. Door deze constructie is het mogelijk om meerdere montagesteunen te plaatsen.

  Vormgeving
  De cassette Corfu is een zelfdragend cassette knikarm scherm met zeer bijzondere specificaties.
  Een extra zware uitvoering met fraaie belijningen en door gebruik te maken van speciale afdekkappen zijn er geen schroeven zichtbaar.
  Door het gebruik van de zelfdragende achterplaat is dit scherm bij uitstek geschikt voor een grote brede en uitval, en is de Corfu in gesloten stand een zeer fraai sluitende cassette. Door gebruik te maken van speciale oploopnokken is de Corfu altijd perfect sluitend.

 • corfubakopenlimitededitiondoek578huismodern_20120219113241774