Balero (2-buis cassette)

 • Superplat cassettescherm, dus volledig gesloten, design model. Leverbaar met zowel een halfronde als een volledig afgeronde voorlijst.

  Breedte
  250 cm t/m 500 cm

  Uitval
  150-200-250-300 cm

  Standaard kleur kap en armen

  Roomwit RAL 9001

  Bediening

  Handmatig (oog windwerk en slingerstang)
  Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

  Volant

  Optioneel

  Techniek
  De toegepaste knikarmen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren. De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, waartussen het gehele scherm kantelbaar is om de gewenste hellingshoek in te stellen. De zijsteunen zijn geschikt voor zowel muur- als plafondmontage. Desgewenst zijn verlengde kapsteunen te bestellen. Door de speciale kanteltechniek is vrijwel elke gewenste hellingshoek instelbaar en blijft het scherm perfect sluiten. Omdat dit scherm uitgevoerd is met een doekgoot, is bij een geopend scherm nog sprake van cassette-uitvoering. De term dubbele cassette is daarom zeker niet overdreven.

  Vormgeving
  De cassette Balero is een superplatte verschijning, voorzien van alle accenten voor een topdesign.
  Door zijn platte uiterlijk, perfecte afwerking en speciale steltechniek is dit scherm vrijwel overal toepasbaar.
  De techniek is vooruitstrevend; het gehele scherm is kantelbaar tussen de kapsteunen zodat vrijwel elke uitvalshoek probleemloos te realiseren is.

 • constructie_balero