Standaard en windvaste screens

 • De traditionele verticale vlakhangende zonwering die in deze tijd niet meer weg te denken is in het brede aanbod aan buitenzonwering. Door de grote windvastheid uitermate geschikt voor gebruik tijdens afwezigheid. Uitsluitend als maatwerk product leverbaar in een grote variëteit aan uitvoeringen en bedieningen.

  Standaardkleur kap en geleiders
  Zilver geanodiseerd
  Diverse RAL kleuren

  Bediening
  Handmatig, diverse mogelijkheden
  Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)
  Afhankelijk van de breedte en/of hoogte moet voor een bakmaat 75, 85 of 95 gekozen worden.

   

  Techniek
  De bovenbak wordt op de geleiders geplaatst waartussen het doek, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, op en neer beweegt. Kap, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

   

  Geleiders
  Afhankelijk van de situatie zijn meerdere soorten geleiders verkrijgbaar. Geleiders voor op de dag montage en geleiders voor in de dag montage. Deze laatste zijn uitgevoerd met een haakse hoek waarmee eenvoudig tussen de muren gemonteerd kan worden. In sommige gevallen is het mogelijk om speciale geleiders met spleetafdichting toe te passen.

   

  Doeken
  Het doek is geweven uit glasvezel en daarom oersterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Het heeft een gewicht van ca. 525 gram per vierkante meter. Door de enigszins open structuur van het doek blijft het zicht van binnen naar buiten behouden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen overdag vrijwel nihil is. Het kleurenscala omvat meer dan 40 kleuren.

   

  Windvaste screens

  Windvaste screens zijn windvast in elke stand. Door een speciale veerconstructie in de onderlijst blijft het doek constant op spanning. Een ideale oplossing voor screens op etage

  en windgevoelige plaatsen. Ook is dit screen een ideale oplossing bij horizontale of schuine

  lichtstraten op bv. uw aanbouw.

  Let wel : er zijn grenzen aan de breedte- en hoogtematen.

 • screen85ral9001-boerderij-cam4_20111216093656778