Rits screens 100 en 125

 • Een relatief nieuw systeem in het screenspectrum dat zeer snel terrein aan het winnen is. Door de doekgeleiding is deze screen extreem windvast en kan tevens als insectenwering dienen. In een exclusief vormgegeven behuizing een sieraad aan uw woning.

  Breedte 
    80 t/m 460 cm (type 100)
  100 t/m 540 cm (type 125)

  Hoogte
  30 t/m 360 cm (type 100)
  100 t/m 400 cm (type 125)

  Standaardkleur kap en geleiders

  Zilver geanodiseerd
  Roomwit RAL 9001
  Wit RAL 9010

  Bediening
  Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel) of met draaistang bediening (handmatig)

  Techniek
  De bovenbak wordt op de geleiders geplaatst waartussen het doek, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, op en neer beweegt. De rits die aan beide zijden aan het doek is bevestigd en door de kunststof geleiders gefixeerd wordt, zorgt er voor dat de screen in elke positie windvast is. In gesloten stand is de Rits screen tevens insectenwerend.

  Geleiders
  De aluminium geleiders zijn over de gehele lengte voorzien van een extra kunststof geleider voor de fixatie van de rits. Aan de bovenkant is deze kunststof geleider voorzien van een inlooptrechter om een soepele geleiding van het doek te waarborgen. De geleiders zijn voor op of in de dag situaties toepasbaar.

   

  Doeken
  Het doek van de Rits screen is aan beide zijden voorzien van een rits. Het doek is geweven uit glasvezel en daarom oersterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Het heeft een gewicht van ca. 525 gram per vierkante meter. Door de enigszins open structuur van het doek blijft het zicht van binnen naar buiten behouden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen overdag vrijwel nihil is. Het kleurenscala omvat meer dan 40 kleuren.

 • screen-windvast-10