Garagedeuren

 • Wilt U een mooie garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle comfort biedt ? Dan weet U onze garagedeuren op hun waarde te schatten. Deze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn optimaal geïsoleerd en zijn uiterst comfortabel in de bediening.

   

  Garagedeuren : motoren en besturingen

  Wanneer U thuiskomt wilt U door een druk op de knop uw garagedeur automatisch openen. Feilloos en veilig. Met de garagedeuropener komt dit comfort binnen uw bereik.

  Garagedeur motor

  U hoeft niet te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagedeur, want de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie. Ook ongewenst bezoek wordt buitengehouden. Indien buitenstaanders de garagedeur trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren.

  De opener

  • Snelle en geruisloze opening van uw garagedeur
  • De garagedeur openen, sluiten of stoppen met een druk op dezelfde toets van de afstandbediening
  • Handzender is toepasbaar op meerdere accessoires

  Garagedeur paneel mogelijkheden

  Onze garagedeuren zijn een verrijking voor uw huis. Verkrijgbaar in verschillende typen en kleuren zijn ze in iedere stijl toe te passen.  De garagedeuren zijn afgewerkt met een sterke polyester coating welke weer- en drukbestendig zijn. De standaardkleur voor de buitenzijde van de garagedeur panelen is wit (Ral 9016). De garagedeur panelen zijn tevens in alle Ral kleuren te verkrijgen. Een overzicht van de meest voorkomende garagedeur paneelkleuren en typen is op aanvraag verkrijgbaar.

 • Garagdeur