Rolluiken

Een rolluik is de meest veelzijdige zonwering die er bestaat. Doordat er een pantser van geïsoleerde lamellen vanuit de kast voor het venster zakt ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam. Dit zorgt voor een uitstekende koude- , warmte- , licht- , en geluidsisolatie. Daarnaast zijn rolluiken inkijk- en inbraakwerend. Altijd maatwerk, en in vele kleuren- en bedieningsvarianten leverbaar.


Bediening
Handmatig, diverse mogelijkheden
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Kwaliteit
De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op onze rolluiken geen invloed hebben.

 

Vormgeving
Onze rolluiken zijn in diverse kleuren en maten leverbaar. Hierdoor wordt U de mogelijkheid geboden Uw keuze aan te passen aan Uw persoonlijke smaak en aan de architectuur van Uw woning.

 

Isolatie
Onze leverancier verwerkt isolerende materialen in haar rolluiken, waardoor ze geruisloos uit en in te rollen zijn. Ook heeft de isolatie invloed op de temperatuur binnenshuis. Bij al te warm weer of koud weer zorgen ze voor een aangenaam klimaat in uw woning.

 

Stevigheid en inbraakpreventie
Onze leverancier vervaardigt haar rolluiken alleen uit het sterkste aluminium. Door jarenlange ervaring en voortdurend testen kunnen wij kwaliteit leveren, die de hoogste toets der kritiek kan weerstaan. Al haar producten zijn inbraakpreventief. Inbrekers zullen zich wel twee maal bedenken als Uw huis is uitgerust met onze rolluiken.

 

Motoren

Onze rolluiken worden standaard geleverd met *Somfy* motoren. Hetzij met *Ilmo* (voor bediening d.m.v. een opbouwschakelaar) of *Oximo* (voor bediening d.m.v. een zender).

Deze motoren hebben beiden een obstakelherkenning en optilbeveiliging. Dit betekent concreet dat er bij weerstand geen beschadiging aan het rolluik meer kan optreden.

 

Lamel soorten :

37 mm voor kleine kastruimtes

40 mm bij normale rolluiken

55 mm bij extra brede rolluiken en garageroldeuren

77 mm bij garageroldeuren en bedrijfsrolpoorten