Rolhorren

 • De rolhor type Argus is een exclusieve maatwerkhor die, naast de bijzondere technische specificaties, mooie vormgeving en betrouwbare bediening , ook nog eens razendsnel te leveren is.

   

  Breedte
  40 t/m 140 cm

  Hoogte
  30 t/m 240 cm

  Standaardkleuren
  Zilver geanodiseerd
  Roomwit RAL 9001
  Wit RAL 9010
  Antracietgrijs RAL 7016

   

  Techniek
  In de afgeschuinde cassette bevindt zich een veerrol waarom zich het gaas op- en afrolt. De cassette wordt op de geleiders geplaatst waartussen het gaas, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, op en neer beweegt. Kap, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

   

  Geleiders
  De aluminium geleiders zijn zowel geschikt voor “op de dag” als “in de dag” montage en zijn voorzien van dubbele borstelafdichting. Deze afdichting zorgt voor een geruisloze bediening en extra fixatie van het gaas. Onderin de geleiders zijn blokkeringen verwerkt die dienen als rem voor de onderlat.

   

  Onderlat
  De onderlat is voorzien van een afdichtingborstel waardoor eventuele oneffenheden worden geminimaliseerd. De handgrepen kunnen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde geplaatst worden waardoor de rolhor zowel binnen als buiten geplaatst kan worden.

 • rolhorstargreyhalfopen4000_20120219100750588