Plissé hordeuren

 • De beste hordeur ooit bedacht. In de plissé hordeur vouwt het gaas zich op in plaats van dat het oprolt. Hierdoor blijft de treklijst spanningsvrij in elke positie staan en klapt niet automatisch terug, waardoor een sluiting d.m.v. bijvoorbeeld een magneet overbodig is. Het is ook eenvoudig twee deuren naar elkaar toe te laten sluiten. De ideale oplossing voor een dubbele tuindeur of schuifpui.

  Standaard uitvoering:
  Hoogte
  176 t/m 260 cm

  Breedte
  max. 96 cm of max. 130 cm

  XL uitvoering:
  Hoogte
  197 t/m 260 cm

  Breedte
  max. 180 cm of max. 200 cm

   

  Standaardkleuren
  Roomwit RAL 9001  
  Wit 9010  

  Techniek
  Door gebruik te maken van een kunststof ketting die als geleider dient is de hoogte van de ondergeleider slechts 3 mm hoog. Letterlijk drempelverlagend. De cassette kan simpel en snel uitgenomen worden om hem te reinigen of om op te bergen voor de winter.

   

  Gaas
  Het horgaas is speciaal ontwikkeld om te kunnen plisseren hetgeen met de bekende horgaas kwaliteiten niet op een duurzame wijze gerealiseerd kan worden. Het geeft een extra decoratieve dimensie en zorgt tevens dat het gaas beter zichtbaar is. Het gaas is ook UV bestendig en rotvrij.

   

  Bediening
  De bediening is kinderlijk eenvoudig. De treklijst glijdt over de ondergeleider heen. Hij is ook weer eenvoudig terug te plaatsen als iemand per ongeluk tegen de deur aanloopt.

   

  Treklijst
  De onder- en bovenkettingen die als geleider dienen verdwijnen in gesloten stand in de treklijst. De stabilisatiekoorden die zich eveneens in de treklijst bevinden zorgen ervoor dat deze in elke positie blijft staan en altijd evenwijdig blijft.

 • plissehordeurmidonderral9001_4000_20111216101858865-300x225

  Plissee-hordeur-4